Vertrek HJO bovenbouw


Het hoofd jeugdopleidingen (HJO) voor de junioren bij LAC Frisia 1883, Dennis Schotanus, heeft te kennen gegeven, dat hij deze functie samen met het voetballen in Frisia 1 niet meer kan combineren met zijn andere werkzaamheden. De hoofdreden daarvoor is zijn verhuizing naar Zwolle. Zijn vriendin en hij gaan daar hun leven en loopbaan voortzetten.
 
Hij heeft het, naar eigen zeggen als ‘dikke boer’ uit De Westereen, bij Frisia, ‘deze mooie club’, de afgelopen vijf jaar erg naar zijn zin gehad en bedankt daarvoor iedereen binnen de club die aan die fijne tijd heeft bijgedragen.
 
Omgekeerd bedanken wij Dennis voor alles wat hij voor Frisia heeft gedaan als speler, als trainer/coach bij de jeugd en als hoofd jeugdopleidingen en leider van de voetbalschool op woensdagmiddag. Volgens ons is hij een echte Frisiaan geworden.
 
Wij wensen hem en zijn vriendin veel succes in Zwolle en hopen hem nog vaak op De Magere Weide terug te zien. Op een geschikt moment gaan we hem hier uitzwaaien bij een wedstrijd van het eerste. Intussen gaat Frisia op zoek naar een geschikte kandidaat om hem op te volgen.
 
Bestuur LAC Frisia 1883
 

Afdrukken

Bcl
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia