‘Die vent hoef ik niet op mijn bank’

Jacqueline, een moeder die je regelmatig kunt treffen rondom de velden van Frisia, is dit jaar lid van de kernjury voor de NS publieksprijs. Deze editie zijn er 6 boeken genomineerd op basis van de verkoopcijfers, waarvan maar liefst 3 sportboeken! Vandaag bij ons op de site: 'De wereld volgens GIJP' van Michel van Egmond.
 
Stem ook op jouw favoriete boek via haar stemlink: https://www.nspublieksprijs.nl/stem/beed13602b9b0e6ecb5b568ff5058f07
 
Een vent met smetvrees, die op de bank ligt (ik stel met voor als Ted Bundy) en de hele nacht voetbal kijkt (voor zijn werk natuurlijk, maar toch)… Als heuse VI-liefhebber (ahum) heb ik eerder zijn eerste super succesvolle boek gelezen en mijn conclusie was duidelijk: Die vent hoef ik echt niet op mijn bank.
 
Nu moest ik ook zijn tweede boek lezen. Een boek met, wederom, leuke humorvolle en originele anekdotes van belevenissen van Gijp met andere oud-voetballers en vrienden. Maar ook een boek met drama, omdat in deze periode verdrietige dingen gebeuren in GIJP's leven, die hij op zijn eigen authentieke manier weet te relativeren.
 
Verwacht geen hoogstaande literatuur of correct Nederlands, maar effe lekker een boekie lezen, moet toch kunnen, ja toch, lekker lachu joh… En bij nader inzien mag hij best een avondje bij me aan de bar.
 
Veel leesplezier en vergeet niet op jouw favoriet boek te stemmen via mijn stemlink. Dank!
 


 

Afdrukken

Bcl
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia