Frisia 1883 gaat zelf zonne-energie opwekken.

L.A.C. Frisia gaat zelf duurzame stroom opwekken met enie.nl. Binnenkort worden de zonnepanelen geplaatst op het sportcomplex en zo stapt de sportvereniging over op zelf opgewekte zonne-energie, voor een maandbedrag wat lager ligt dan bij de huidige energieleverancier.  Maar er is meer goed nieuws!
 
Als lid van L.A.C. Frisia kun je zelf ook profiteren!
 
Vanaf nu kun je als lid van L.A.C. Frisia zelf ook zonne-energie gaan opwekken. Wij hebben namelijk samen met de voetbalclub een speciale ledenactie opgezet waarbij we gratis zonnepanelen op jouw dak installeren en jij betaalt alleen een vast maandbedrag.  Dus heb jij een koophuis met een dak op het zuiden, oosten of westen? Dan kunnen we een gepast voorstel voor je maken.

Vraag nu een voorstel aan op onze website en profiteer van deze speciale ledenactie!
 
Persoonlijk voorstel aanvragen
 
Twijfelt u nog? Kom dan zaterdag 18 november langs  bij L.A.C. Frisia!
Op zaterdag 18 november,  dames 1 en JO19-1 spelen dan thuis, organiseren wij in samenwerking met de voetbalclub een duurzame energie-dag in de sportkantine. Hier kunnen onze adviseurs alles vertellen over het overstappen op zonne-energie. Je gaat naar huis met een op maat gemaakt voorstel waar je thuis nog eens rustig naar kunt kijken.
 
Kom zaterdag 18 november langs op het sportcomplex van L.A.C. Frisia en kom alles te weten over zonne-energie!

Afdrukken

Bcl
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia