Marcel Valk nieuwe hoofdtrainer LAC Frisia 1883

 De 52-jarige Marcel Valk uit Sneek zal trainer Jaap de Jong met ingang van volgend seizoen opvolgen als hoofdtrainer van LAC Frisia 1883 - 1.
De Jong verlaat aan het eind van het seizoen, na een seizoen, de club.

Als speler heeft Valk bij SC Heerenveen, ONS Sneek en Germanicus gevoetbald. Marcel Valk is als trainer zijn carrière begonnen met twee seizoenen, in de 1e klasse, bij het Groningse Knickerbockers. Hierna heeft hij twee seizoen bij Leeuwarder Zwaluwen in de 1e klasse gewerkt. Vervolgens is hij vijf seizoenen bij ONS Sneek hoofdtrainer geweest, waarmee hij kampioen in de 1e én in de hoofdklasse werd. Hierna is Valk drie seizoenen trainer geweest bij DOS Kampen, één jaar in de hoofdklasse en twee jaar in 1e klasse. Waarna hij weer terug keerde voor twee seizoenen bij Leeuwarder Zwaluwen. Afgelopen vier jaar heeft hij VV Heerenveen van de 2e klasse naar de hoofdklasse gebracht

Het bestuur en de TC van LAC Frisia 1883 is zeer content dat het de ervaren Marcel Valk heeft weten te strikken voor de komende twee seizoenen en hoopt met Valk uit te groeien tot een stabiele 1e klasser.


Het bestuur

 

Afdrukken

Bcl
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia