Vacature : Kantine beheerder LAC Frisia 1883 (24 uur p.w)

Vacature
Kantine beheerder LAC Frisia 1883
(24 uur per week)

Ben jij een enthousiaste en commerciële gastheer of gastvrouw en lijkt het je leuk aan de slag te gaan bij LAC Frisia 1883?
Voor de weekenden, de doordeweekse avonden en de woensdagmiddag zijn wij op zoek naar een kantinebeheerder. Hij / zij is verantwoordelijk voor het beheer van de kantine en de overige ruimten in het clubhuis en zorgt voor een juist gebruik en het onderhoud van het clubgebouw met omgeving, de inventaris en de apparatuur.

Doel

Het doel van de functie is het facilitair, logistiek en financieel beheren van het clubhuis van LAC Frisia 1883 en daarbij het zorgdragen voor een verbetering van de inkomsten en het rendement van de kantine.

Werkzaamheden: Functie-eisen:   
Opleiding:  
Salariëring:
  Wie zoeken wij?

Iemand die communicatief vaardig is, verantwoordelijkheidsgevoel heeft  en goed kan plannen en organiseren. Affiniteit met de horeca en betrokkenheid bij LAC Frisia 1883 zijn beide een pre.
De beheerder legt verantwoording af aan de voorzitter, de penningmeester en het bestuurslid algemene zaken.
Mocht je interesse hebben in deze functie, dan verzoeken wij je om voor 5 april 2018 te reageren via de mail bij Cor van de Haar (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en/of Peter van der Heijden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Onder voorwaarden zijn wij bereid om relevante opleidingskosten voor onze rekening te nemen.
 
 
 

Afdrukken