Flevoboys JO15-1 - Frisia JO15-1 24 Maart 2017

Zaterdag 24 maart 2018
Competitie: Flevo Boys JO15-1 - Frisia JO15-1 (1-0) 3-2


 
Frisia heeft in het uitduel tegen Flevo Boys uit Emmeloord een onverdiende nederlaag opgelopen. Flevo Boys boekte een moeilijke overwinning op de Leeuwarders. De Frisianen stonden kort voor tijd nog met 1-2 voor, maar moesten toezien dat de aanvoerder van Flevo Boys (overigens volgend seizoen spelend voor PEC Zwolle) de uitslag persoonlijk naar 3-2 trok.
Kansen kreeg Frisia genoeg voor rust, maar het slaagde er niet in keeper Merlijn van Dijk  te passeren. Die keerde schoten van Fernando, Jasper, Thijs en Dion en stond ook met een knappe reflex paraat bij een schot van Jasper van dichtbij.  Flevo Boys enige kansen voor rust waren voor aanvoerder Thom Bos in de 30e minuut, die de bal van dichtbij in het doel kopte; 1-0 en spits Luuk Grovenstein die zijn schot door keeper David gekeerd zag worden.
Frisia had met 1-3 voor moeten staan, maar de stand was 1-0 in het voordeel van de nummer drie in de competitie Flevo Boys.
Na de rust bleven de Frisianen de betere ploeg en strafte Fernando in de 51e minuut een fout van de Flevo Boys keeper genadeloos af; 1-1. In de 60e minuut een voorsprong voor Frisia toen Fernando een misverstand in de verdediging afrondde tot een 1-2 voorsprong.
Helaas kon de voorsprong niet vastgehouden worden en was de 3-2 nederlaag zuur ter noemen.
Het goede veldspel en de teaminzet van de Frisianen geeft een goed gevoel voor de rest van de competitie.
Zo doorgaan dan pakt dit team de benodigde punten om zich veilig te spelen.


Dinsdag 3 april treft men weer Flevo Boys op eigen bodem. Aanvangstijdstip 18.30 uur.
 
 
 
 

Afdrukken

Bcl
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia