Programma Open Leeuwarder Kampioenschap


Tekst: Huis aan Huis

Het kampioenschap van Leeuwarden wordt dit jaar in een vernieuwde opzet gespeeld. Nadat de organisatie van het COTK onlangs aangaf te willen stoppen met het organiseren van het aloude toernooi, is er een plan bedacht om deze prachtige 82 jaar oude traditie voor het Leeuwarder amateur voetbal te behouden.

Op zaterdag 25 augustus wordt de kampioen van Leeuwarden en omstreken gewoon weer aangewezen. Er wordt echter niet meer over twee dagen gespeeld zoals voorheen, maar op één dag met gelijk de finales! Daarnaast wordt het OLK opgedeeld in een A-toernooi en een B-toernooi en zijn er teams van buiten de gemeente Leeuwarden uitgenodigd. Dit om er voor te zorgen dat een ieder speelt tegen clubs van (ongeveer) hetzelfde niveau. Naast de eeuwige roem, is dit toernooi voor alle teams een mooie graadmeter om te zien waar men staat, één week voordat de bekercompetitie begint.

De eerste editie van het OLK wordt gehouden op de velden van LAC Frisia 1883. De recette van het toernooi gaat ook in deze nieuwe opzet naar een goed doel. Dit jaar is gekozen voor het Dekker Fonds. Dit is een organisatie die zich inzet voor kansarmen en zij die minder bedeeld zijn.

Poule A  - Categorie A:
LAC Frisia 1883, BCV, SC Stiens, VV Grijpskerk

Poule B  - Categorie A:
FVC, SC Leovardia, CVVO Lemmer, VV Sint Annaparochie

Poule C - Categorie B:
SSS ‘68, Lions ‘66, SV RWF, MKV ‘29

 

Programma Categorie A :


Programma Categorie B :


Afdrukken

Bcl
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia