Beheercommissie Frisia



Dit seizoen heeft Frisia een nieuwe beheercommissie. Deze beheercommissie gaat zich bezig houden met het beheer van de kantine. Wij zullen o.a. zorg dragen voor het assortiment. Zo zijn er dit seizoen een aantal producten uit gehaald die niet goed liepen en het snoep assortiment hebben we wat verkleind. Ook zijn we, zoals jullie vast al gezien hebben terug gestapt naar AA drink en het daarbij behorende assortiment.

In de commissie zitten Rogier van Brummelen (beheerder), Anja Santhuizen, Yvonne Post, Theo Jansen van der Sligte en Renze Petersohn. Anja & Yvonne houden zich bezig met de inplannen van barpersoneel en commissarissen. De bestellingen & het contact met de leveranciers worden gedaan door Rogier, Theo & Renze.

Daarnaast zorgt de beheercommissie ook voor de planning van de bar. Wanneer je graag een bardienst zou willen draaien dan kun je ons mailen op onderstaand mailadres. We kunnen nog wel wat barmensen gebruiken, dus meld je aan!!!

Het is van belang dat wanneer er extra wedstrijden, toernooien of andere grote evenementen bij Frisia worden georganiseerd, deze tijdig aan ons worden doorgegeven, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat alles op voorraad is en er een barbezetting is.


Munten


De beheercommissie start binnenkort met het uitdelen van munten aan leiders, trainers en andere vrijwilligers. Het is straks dus niet meer mogelijk om zonder munt een gratis consumptie te krijgen. Koffie en thee blijven echter wel gratis en kunnen in de commissiekamer gehaald worden.
 

Mocht je vragen hebben of heb je feedback?
Dan kun je ons bereiken op mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Afdrukken

Bcl
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia