Het donkere paadje

Bel jij maandag of dinsdag mee? Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Frisia 1883  komt aanstaande maandag en dinsdag in actie om geld op te halen voor de eigen clubkas. De club doet mee aan de Belactie, een initiatief van de VriendenLoterij waarmee clubs en -verenigingen structureel geld op kunnen halen bij hun achterban. Frisia wil met die inkomsten graag het donkere paadje richting de achterste kleedkamers van verlichting voorzien.

Op maandag 12 november en dinsdag 13 november van 18.30 -21.30  bellen leden van Frisia 1883 andere clubleden en hun aanhang met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van Frisia 1883. Als 50 deelnemers bijvoorbeeld met één lot een heel jaar voor een club of vereniging meespelen, dan levert dit de clubkas 4.700 euro op. En daarnaast maken de clubleden als deelnemers van de VriendenLoterij maandelijks kans op grote (geld)prijzen.

Frisia 1883 heeft al heel lang de wens om verlichting langs het pad richting de achterste kleedkamers te realiseren. Met deze belactie kunnen we dit realiseren.

Afhankelijk van de opbrengst kan het geld (ook) besteed worden aan het opknappen van de patio en de aanschaf van een onderstel voor het veiliger vervoeren van de goals.
 
Extra geldprijzen Belactie
De VriendenLoterij keert tijdens de Belactie extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht. Dit bedrag komt bovenop de structurele inkomsten die clubs en verenigingen vanaf de Belactie genereren.

Bel jij maandag of dinsdag mee? Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Afdrukken

Bcl
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia