WORD LID VAN ‘DE CLUB VAN HONDERD’ L.A.C. FRISIA 1883
De "Club van 100" is een club binnen de L.A.C. "Frisia 1883" waarvan iedereen lid kan worden.
De contributie bedraagt 50 euro per jaar! De "Club van 100" zorgt ervoor dat alle binnengekomen gelden volledig Frisia ten goede komen.

Elk lid van deze club kan ideeën aandragen voor de besteding van het geld.
Zo zijn in het verleden dankzij deze (extra) contributies bijvoorbeeld de kosten voor voetbalkampen, toernooien voor de jeugd, een wasmachine, doeltjes tbv trainingen en een terras betaald.

Aanvragen voor een bijdrage in de kosten voor aanschaf van materialen en extra activiteiten binnen Frisia, vooral bijdragen aan activiteiten van de jeugd en van de senioren waarbij men Frisia vertegenwoordigt, kunnen ingediend worden bij de voorzitter van de "Club van 100", Peter Coenen.

Bij hem kan men zich ook als lid aanmelden, mondeling of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Momenteel heeft ‘De Club’ 47 leden. Dit was een aantal jaren geleden rond de 80.

Met deze oproep attenderen wij de leden van Frisia nogmaals op het bestaan van ‘De Club van Honderd’, want wij willen graag groeien naar 100 leden, liefst meer natuurlijk.

Op de nieuwjaarsreceptie aanstaande zondag 6 januari 2019 zijn wij aanwezig en delen aanmeldingsformulieren uit en vragen wij U om het aanmeldingsformulier in te vullen en te ondertekenen;
uiteraard geheel vrijblijvend!

Met vriendelijke groeten,

Peter Coenen, voorzitter
Bert Elbert, secretaris
 

Afdrukken

Bcl
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia