Reünistenvereniging L.A.C. "Frisia 1883"

Wat is het doel van de reünistenvereniging?

Bij leden die al jarenlang actief of passief in de voetballerij zijn geweest is vaak de behoefte weer eens oude voetbalvrienden te ontmoeten. Zo ook bij Frisia. Daarom hebben in 1953 een aantal Frisianen de Reünistenvereniging L.A.C.”Frisia 1883” opgericht.

Eind april van ieder jaar vindt de jaarlijkse reünie plaats in het clubgebouw van Frisia op ons sportpark “De Magere Weide”. Contacten worden hernieuwd en onderhouden op deze voor velen toch zo gewaardeerde bijeenkomst. In 2019 zal dit waarschijnlijk zijn op zaterdag 20 april.

Het actieve voetbal wordt niet vergeten en daarom wordt naast het gezellige samenzijn bij een hapje en drankje een wedstrijd gespeeld tussen twee reünistenteams. Voor de liefhebbers wordt met een buffet deze dag afgesloten. Dat zal net als dit jaar een broodmaaltijd zijn. 

Het bestuur bestaat uit Peter van der Heijden, voorzitter, Fred Dijkstra, Bert Elbert en Wim Duhen.

Het lidmaatschap staat open voor Ieder lid of oud-lid van Frisia. Voor opgave als lid of voor het verkrijgen van informatie kun je contact opnemen met Fred Dijkstra ( email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De contributie bedraagt € 6,00 per jaar.
Wil je weten of een oude voetbalvriend is van onze vereniging neem dan contact met ons op.

 
  

Afdrukken

Bcl
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia