Grote club actie 2017

Wat is de Grote Clubactie?
De Grote Club Actie is een loterij voor (sport)verenigingen die elk jaar landelijk wordt georganiseerd. Voor de vereniging kan dit extra inkomsten betekenen. Hoe meer loten er worden verkocht, hoe meer geld de vereniging er mee verdient. Daarom worden de (jeugd)leden gevraagd om als echte verkopers langs de deuren te gaan, familie te benaderen en zoveel mogelijk loten te verkopen. Hiervoor zijn verkoopboekjes beschikbaar. Deze zijn af te halen in de commissiekamer.
 
Hoe kan ik meedoen als lotenverkoper?
Meedoen is heel simpel. De verkoopboekjes liggen in de commissiekamer. Als je loten wilt verkopen kan je een boekje halen en aan de slag gaan. Is je boekje vol dan kan je, zolang de voorraad strekt, nieuwe boekjes halen. Er verkoopperiode duurt tot 23 november. Dan moeten alle boekjes weer ingeleverd zijn. We hebben gekozen voor de eenmalige machtiging methode zodat de verkopers niet met contact geld over straat hoeven. Ook hoeven zij hierdoor maar 1 keer langs de deuren.
 
Hoe kom ik in aanmerking voor het prijzenpakket?
Lotenverkopers verdienen niet alleen geld voor de club maar kunnen er zelf ook een leuk extraatje aan over houden. Verkopers kunnen zich aanmelden voor de 20-loten-actie via kids.clubactie.nl om in aanmerking te komen voor een voucher die recht geeft op €10,- shoptegoed bij sportboxx.com, 1 gratis entreekaart voor Bobbejaanland, 50% korting bij Schiphol behind the scenes en 50% korting bij Madame Tussaud. Voor meer informatie en de actievoorwaarden kan je kijken op kids.clubactie.nl. Deze voucher-actie wordt georganiseerd door de Grote Clubactie zelf, Lac Frisia 1883 staat daar buiten.
Daarnaast verdient de verkoper €0,50 per verkocht lot en afhankelijk van het totaal aantal loten dat hij of zij verkoopt ontvangt de verkoper mooie Frisia kleding.
Als op 23 november alle verkoopboekjes binnen zijn worden de gegevens verwerkt zodat de eenmalige machtigingen uitgevoerd kunnen worden. Ook zullen we dan vaststellen hoeveel loten elke verkoper heeft verkocht en wat hij daarmee heeft verdiend en op welke prijzen hij of zij recht heeft. In de laatste week van november nemen we contact op met de verkopers om het prijzenpakket af te stemmen. We zullen dan overgaan tot het bestellen van de kleding in de juiste maten. De verwachting is dat de prijzen en betaling voor het eind van december uitgereikt worden aan de verkopers
 

Afdrukken

Bcl
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia