Lid worden

Wil je lid worden van Frieslands oudste voetbal vereniging? Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om lid te worden.

Wanneer je lid wordt van onze prachtige vereniging gaan we ervan uit dat je ook bereid bent om af en toe mee te helpen met de verschillende werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Heb je specifieke kwaliteiten die je graag in wilt zetten voor de vereniging dan kan je contact opnemen met de verenigingscoördinator via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Daarnaast worden de verschillende teams ook zo'n 2 keer per jaar ingezet om tijdens het weekend de kantine te draaien of mee te helpen in de commissiekamer. Wanneer het zover is ontvangen de teamleden hierover bericht. Meedraaien binnen de vereniging is leuk en dankbaar werk. Een vereniging bestaat bij de gratie van vrijwilligers. Daarbij komt dat het ook nog een hele mooie manier is om mensen binnen de vereniging te leren kennen. Dus schroom niet om gelijktijdig met het invullen van het aanmeldingsformulier ook de verenigingscoördinator te laten weten wat jij voor onze vereniging kan doen.

Voor alle antwoorden op vragen over lidmaatschap die je hieronder niet vindt, kun je terecht bij de betreffende coördinator. Welke coördinator dat is, is afhankelijk van in welk team jij of je kind zit.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier Klik hier voor het opzegformulier

 

 • Contributieregeling Seizoen 2017 - 2018

  Voor vragen, kunt u contact opnemen met de betreffende coördinator door in onderstaande tabel op het e-mailadres te klikken. Uw e-mail programma opent automatisch een nieuwe e-mail gericht aan deze coördinator.

  CategorieGeboren inContributieCoordinator E-mail
  Senioren1998 of eerder€252,-Coördinator Sen.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Vrouwen1998 of eerder€252,-Coördinator DamesDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  JO191999 of 2000€239,-*Coördinator JO19Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  MO191999 of 2000€239,-*VrouwenvoetbalDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  JO172001 of 2002€223,-*Coördinator JO17Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  MO172001 of 2002€223,-*Coördinator vrouwenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  JO152003 of 2004€223,-*Coördinator JO15Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  MO152003 of 2004€223,-*Coördinator vrouwenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  JO132005 of 2006€209,-*Coördinator JO13Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  MO132005 of 2006€209,-*Coördinator vrouwenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  JO112007 of 2008€209,-*Coördinator JO11Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  JO92009€175,-*Coördinator JO9Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  JO82010€175,-*Coördinator JO8Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  JO72011 of later€ 122,-Coördinator JO7Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Donateursmin. € 62,-LedenadministratieDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Trainingslid€ 147,-LedenadministratieDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Niet spelend lid€ 102,-LedenadministratieDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Zaallid€ 112,-LedenadministratieDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  N.B. De bedragen gemarkeerd met een '*' zijn inclusief de kosten voor het kledingsfonds a € 25,-.


  Financiële ondersteuning


  Het Jeugdsportfonds betaalt de contributie en/of de sportattributen voor kinderen uit gezinnen die leven van een uitkering, in de schuldsanering zitten of een inkomen hebben onder het sociaal minimum. Voor meer informatie verwijzen wij u naar:
   
  https://www.jeugdsportfonds.nl/wp-content/uploads/sites/3/2016/08/Spelregels_gemeente_leeuwarden.pdf

  Aanmelden via het jeugdsportfonds dient u zelf te regelen.
  Dat kan via deze link: https://www.jeugdsportfonds.nl/aanvraag/

  Jeugd van 4- 18 jaar waarvan de ouders op bijstandsniveau leven kunnen voor financiële ondersteuning ook terecht bij Stichting Leergeld.

  Voor informatie verwijzen wij u naar deze website: http://www.leergeld.nl/leeuwarden/
  Voor aanvraag van deze financiële ondersteuning kunt u terecht op de volgende website : https://www.kindpakket.nl

  Wil je je lidmaatschap opzeggen of wijzigen? Vergeet dit dan niet vóór 1 juni te doen. Een lidmaatschap geldt voor 1 seizoen. Pas nadat je aan je betalingsverplichting hebt voldaan én je kleding hebt ingeleverd kun je worden uitgeschreven, of overgeschreven. Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt.

Afdrukken

Bcl
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos

Contact

 • Contactgegevens
 • Routebeschrijving
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia