Maatschappelijke stage lopen bij Frisia?

Vanaf 2011 moeten alle middelbare scholieren verplicht op maatschappelijke stage. Dit is geen gewone stage waarmee scholieren praktijkervaring in een beroep kunnen opdoen.

Het gaat erom dat jongeren anderen helpen door vrijwilligerswerk te doen. Bijvoorbeeld de F-jes van Frisia trainen, een jeugdwedstrijd fluiten of meehelpen bij het organiseren van toernooien en jeugdactiviteiten. Doel is dat jongeren tijdens hun schooltijd kennismaken met de samenleving door er een onbetaalde bijdrage aan te leveren.

Om een maatschappelijke stage bij Frisia aan te vragen, kun je het Aanvraagformulier Maatschappelijke stage downloaden. Vul het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in op de computer. Dan print je het formulier (het voorblad met de uitleg hoef je niet te printen) en je zet je handtekening. Dan laat je het door je coördinator van school ondertekenen.

Het ondertekende formulier kun je het beste overhandigen aan de Verenigingscoördinator of aan de Technische coördinator van Frisia. Wie dat zijn kun je hier opzoeken. Als beide personen er niet zijn, kun je het ook in de kantine afgeven. Dan komt jouw formulier ook wel bij de juiste personen terecht.

Mocht je niet in staat zijn het formulier te komen brengen, dan kun je het ook per post versturen naar:

LAC Frisia 1883
"Maatschappelijke Stage"
Postbus 1618
8901 BX Leeuwarden

Heb je na 2 weken nog geen reactie gekregen, neem dan even contact op!

Alvast bedankt voor je interesse in onze prachtige club!

PS: heb je problemen met het downloaden van het Word document? Stuur dan even een mailtje naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afdrukken

Bcl
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia