Teamoverzicht Pupillen

Dit is een overzicht van alle actieve pupillen teams van L.A.C "Frisia 1883".

Op deze pagina('s) worden niet alleen de teams maar ook de indelingen getoond. Deze indelingen worden gemaakt door de hoofd jeugdopleidingen en de coordinatoren. Voor de selectieteams kan dit ook door de betreffende trainer gedaan worden.

Voor vragen en opmerkingen over de indelingen kun je je richten tot de verantwoordelijke functionaris. De namen met bijbehorende contactgegevens staan in de onderstaande lijst.

Tip: Gebruik de toetsencombinatie "Ctrl-F" om snel een naam, of een gedeelte van een naam, te zoeken.

RolNaamContactgegevens
Coördinator vrouwenMartha Ament Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator JO13Jurjen Ament appen is oké!  0643053267  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator MO13Martha Ament Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator JO11Paul Klarenbeek 058-2991989  06-38241623  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator JO9Frederika Postma 058-2158100  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator JO8Frederika Postma 058-2158100  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator JO7Frederika Postma 058-2158100  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator JO7VACATURE Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Afdrukken

Bcl
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia