Januari: donatie aan de Club van 100

Namens Peter Coenen, de voorzitter van de club van 100:

"Omdat ik veel vragen krijg naar welk bankrekeningnummer men de contributie voor de ‘Club van 100’ moet worden overgemaakt, vindt u hierbij het rekeningnummer". (U kunt het rekeningnummer ook vinden op deze Frisia website onder de tab, De club -> links bovenin)


Bankrekeningnummer Club van 100
Bankrekeningnummer: NL12RABO0113068956  t.n.v. “De Club van 100” L.A.C. Frisia 1883
onder vermelding van: contributie en jaartalTIP: vul je periodieke betaling op internet bankieren ad. € 50,00 in op 11 januari van elk jaar,


Hartelijk Bedankt,
Peter Coenen – voorzitter ‘Club van 100’


De "Club van 100" binnen L.A.C. "Frisia 1883"

De "Club van 100" is een club binnen de L.A.C. "Frisia 1883" waarvan iedereen lid kan worden. De contributie bedraagt 50 euro per jaar! De "Club van 100" zorgt ervoor dat alle binnengekomen gelden volledig Frisia ten goede komen. Elk lid van deze club kan ideeën aandragen voor de besteding van het geld. Zo zijn in het verleden dankzij deze (extra) contributies bijvoorbeeld de kosten voor voetbalkampen, toernooien voor de jeugd, een wasmachine, doeltjes tbv trainingen en een terras betaald.

Aanvragen voor een bijdrage in de kosten voor aanschaf van materialen en extra activiteiten binnen Frisia, vooral bijdragen aan activiteiten van de jeugd en van de senioren waarbij men Frisia vertegenwoordigt, kunnen ingediend worden bij de voorzitter van de "Club van 100"

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia