Bardiensten zijn niet vrijblijvend!

De vereniging heeft tijdens de ALV besloten om alle leden (en/of hun ouders/verzorgers) in te zetten om ervoor te zorgen dat de vele taken elke week uitgevoerd kunnen worden. Zonder de hulp van vrijwilligers kan onze vereniging, net als alle andere verenigingen in Nederland, niet functioneren. Hoe fijn vind je het zelf dat tijdens de wedstrijden de kantine open is zodat je een kopje koffie kunt halen, of iets lekkers voor je kind? Daar zijn vrijwilligers voor nodig die dat mogelijk maken. En het probleem is dat als de ene het niet doet, er iemand anders voor moet opdraaien. Tijdens de laatste ALV heeft de vereniging afgesproken dat er redelijkerwijs van iedereen die bij de club betrokken is als lid (of als ouder/verzorger van een lid) verwacht mag worden dat hij of zij zich een aantal uren per jaar voor de vereniging inzet. Het principe 'vele handen maken licht werk' is hierop van toepassing.

Hierom worden de teams van de dag ingepland voor een Bardienst. Deze krijgen tijdig een mail van de beheercommissie zodat zij 3/4 personen kunnen aanleveren. Wanneer het niet lukt dient dit team zelf voor vervanging te zorgen.

Geen vervanging geregeld?

Wanneer er geen vervanging wordt geregeld betekent dit dat de kantine GESLOTEN is en dat er geen koffie e.d. gehaald kan worden. De club loopt hierdoor o.a. inkomsten mis. Maar wat voor indruk geef je dan aan de ontvangende partij? Natuurlijk moeten we dit niet zover laten komen! Dus laten we allemaal een steentje bijdragen.

De planning van de bar staat op de website onder de kop “Clubhuis”.
 
Mailadres van de beheercommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia