Frisia zaterdagvoetbal krijgt vorm

Het onlangs door Frisia genomen besluit om vanaf seizoen 2019/2020 te starten met een zaterdag 1e heren 11- tal, uitkomend in de 5e klasse, heeft geleid tot veel positieve reacties.

“Blijkbaar spelen we als club in op een behoefte en lijkt het nieuws als een lopend vuurtje rond te gaan. Het aantal aanmeldingen blijft namelijk groeien zodat er momenteel wordt overwogen om een tweede zaterdagteam in te schrijven”, aldus Wiebren Postma, bestuurslid Voetbalzaken.
Momenteel kunnen we nog niet alle namen van de reeds aangemelde nieuwe spelers vrijgeven, maar graag lichten we een klein tipje van de sluier op. Maar let op! Eind van deze week maken we nog meer aanwinsten bekend.
Een greep uit de selectie: Jordy Hoekema en Mark den Hartog (beide Frisia-zondag), Jordi Heins en Edwin de Vries (beide LVV Friesland), Patrick Zijlstra (CVV Blauw Wit 34) en Jeffrey Timmer (FVC). Daarnaast mogen trainers Tobias Sandner en Martin Westerhof rekenen op de ondersteuning van verzorgster Jitske de Roos.

Uiteraard is het mogelijk om je nog aan te melden. Je kunt hiervoor contact opnemen met Wiebren Postma, bestuurslid Voetbalzaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op de foto “oud” Frisianen Jordi Heins en Edwin de Vries nu nog uitkomend voor LVV Friesland, maar volgend jaar te bewonderen in het shirt van LAC Frisia 1883 zaterdag 1

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia