Vacature ICT verdediger

Verdedig jij onze gegevens?
 
Infrastructuur - en de beveiliging erop - moeten het gewoon doen, altijd en overal. Ook bij Lac Frisia 1883. En als iemand daarvan doordrongen is, dan ben jij het wel. Je bent sowieso een absolute teamplayer. En je wilt met je expertise bijdragen leveren aan een groep leden die vooral van voetbal willen genieten. Ga jij ervoor zorgen dat de gegevens van onze leden altijd veilig zijn?
ICT is een belangrijk onderdeel voor onze vereniging. Omdat deze functie nog steeds groeiende is, zoeken we meerdere vrijwilligers om samen de ICT commissie vorm te geven.  Wij hebben ruimte voor:
 
een behouden ICT verdediger
 
Als verdediger in ons ICT team zorg jij ervoor dat gegevens altijd veilig zijn. Je zorgt voor de goede back-ups en houdt altijd de controle. Onze infrastructuur is voor jou als een ingebouwde navigatie waar je in ondersteund en zorgt dat alles netjes en overzichtelijk blijft. Jij bent de stille drijvende kracht achter onze online voetbalclub en als laatste man wordt elke aanval altijd bij jou gestopt.
Je houdt van degelijk werk en komt terecht in een team van vrijwilligers met een passie voor IT. Samen met de andere leden zorg jij dat de ICT van Lac Frisia 1883 goed loopt. Onderling zorgen jullie voor een goede verdeling van de taken en de back-up voor elkaar.
 
Jij herkent je in:
   
Onderdelen van de ICT commissie:
   
Wil je meer informatie of je aanmelden? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken